طراحی دکوراسیون آتلیه عکاسی

طراحی دکوراسیون آتلیه عکاسی

طراحی آتلیه عکاسی یکی از موارد حائز اهمیتی می باشد که در رونق کسب و کار عکاسی و جذب کردن مشتری برای آتلیه عکاسی شما به میزان بسیاری موثر می باشد. شما به عنوان یک عکاس قادر هستید ایده ها و نظرهای متفاوتی در ارتباط با طراحی دکوراسیون آتلیه عکاسی خودتان داشته باشید، ولی می بایست به این نکته توجه نمائید که آتلیه عکاسی شما یک آتلیه کودک می باشد یا یک آتلیه بارداری و یا حتی یک آتلیه چند منظوره، زیرا دکوراسیون و طراحی آتلیه عکاسی شما بر اساس نوع و سبک کاری شما ممکن است متفاوت باشد. در ادامه به بررسی 5 مرحله برای دکوراسیون آتلیه عکاسی می پردازیم.

 5مرحله برای طراحی دکوراسیون آتلیه عکاسی

 1- استفاده کردن از وسایل و تجهیزات مناسب

یکی از لازمه های طراحی آتلیه عکاسی، استفاده کردن از لوازم و تجهیزات مناسب است. برخی مواقع لوازم پیش افتاده و تزئینات ساده و جزئی هم می تواند طراحی دکور استودیوی عکاسی شما را دستخوش تغییرهای گسترده ای نموده و فضای آن را مشتری پسند تر نماید. در اصل وسایل و تجهیزات یک آتلیه، مهم ترین بخش طراحی داخلی آن را شامل می گردند. در صورتی که شما یک آتلیه بزرگ با معماری جذاب داشته باشید، ولی تجهیزات مناسب و استانداردی در آن وجود نداشته باشد، این هیچ ارزشی برای شما نداشته و کمتر مورد توجه مردم قرار داده می شود. در زمان چینش و انتخاب لوازم مورد نیاز برای آتلیه خودتان می بایست به وسعت محیط آتلیه و نوع و سبک عکاسی خودتان توجه نمائید تا چینش شما کاملا با فضا و سبک کاریتان سازگاری داشته باشد.

2- استفاده کردن از ایده های خلاقانه

در طراحی دکور آتلیه عکاسی خود تلاش نمائید تا جایی که امکان دارد از ایده های جدید و خلاقانه استفاده نمائید و به دنبال کپی برداری از مدل های تکراری نروید. هر چه خلاقیت و ابتکار شما زیادتر باشد، آتلیه عکاسی شما خاص تر و جذاب تر جلوه می نماید. در خاطر داشته باشید که همواره احتیاجی به صرف هزینه های هنگفت نبوده، بعضی مواقع با اجرای چندین ایده خلاقانه با هزینه کم هم می شود به نتیجه مطلوب رسید.

3- توجه کردن به ترکیب رنگ ها

توجه کردن به روانشناسی رنگ ها و مقوله ترکیب رنگ ها در طراحی دکوراسیون استودیوی عکاسی امری حائز اهمیت میباشد. توجه کردن به ترکیب رنگ ها نقش حائز اهمیتی در دکوراسیون دارد. رنگ ها در حقیقت یک زبان تصویری جهت ارائه مفاهیم به مخاطب هستند. به کار گرفتن رنگ های مختلف و توجه کردن به هارمونی آنها، سریعترین، راحت ترین و واقع بینانه ترین شیوه برای دمیدن یک روح در محیط استودیو عکاسی شما می باشد. رنگ ها می توانند به صورت کامل محیط داخلی استودیو عکاسی شما را تغییر بدهند و با دکوراسیون و سبک کاری شما هماهنگ باشند.

بعضی اوقات امکان دارد شما هزینه زیادی را برای تهیه تجهیزات و عناصر دکوراسیون استودیوی خود نموده باشید، ولی هیچ نوع هارمونی و هماهنگی بین رنگ لوازم، دیوارها و کل محیط استودیوی عکاسی شما مشاهده نگردد، و این به معنای عدم مقبولیت آتلیه عکاسی شما نزد مشتری ها و مخاطبان است. برای پیشگیری از بروز چنین مشکلی می بایست به هارمونی و ترکیب رنگ ها در طراحی دکوراسیون استودیو عکاسی خود توجه به خصوصی داشته باشید.

4- نورپردازی درست

نورپردازی در طراحی دکوراسیون استودیوی عکاسی از مهم ترین آیتم ها محسوب می شود. به جهت این منظور شما به تجهیزاتی مانند سافت باکس، چتر بازتابنده، فلش و لانه زنبوری نیاز دارید. شما می بایست روش قرارگیری و استفاده کردن از هر یک از این موارد را بر اساس محیط و ابعاد آتلیه و سبک عکاسی خودتان، در نظر داشته باشید، تا بتوانید بهترین نورپردازی که هماهنگ با طراحی دکوراسیون استودیوی عکاسی است را داشته باشید.

 5- چیدمان اصولی وسایل و تجهیزات

برای ایجاد یک دکوراسیون و طراحی ایده آل، می بایتس لوزام موجود در استودیوی خودتان را به بهترین شکل در کنار یکدیگر بچینید. چیدمان اصولی و با دقت تجهیزات و وسایل در محیط استودیو، باعث می شود تا فضای داخلی آتلیه شکیل تر به نظر بیاید. در صورتی که آتلیه شما یک آتلیه کوچک می باشد می بایست به این موضوع، توجه زیادتری داشته باشید.

سبک‌ های گوناگون در طراحی دکور آتلیه عکاسی

 اغلب آتلیه‌ های عکاسی به طور معمول چندین اتاق را تجهیز می نمایند تا هر فردی بتواند در تناسب با نوع عکاسی از فضاهای متنوع و مجزا استفاده نماید.

 سبک‌ هایی که تقاضا می شوند عبارتند از:

  •  مدرن
  • مینیمالیسم
  • امپراطوری
  • اسکاندیناوی

سبک مدرن

 در محیط های مدرن می‌ توانید به هر سبکی عکاسی نمائید؛ چون یک سبک جهانی می باشد. در سبک مدرن سیستم و محیط به‌ شکل یکپارچه و تعاملی طراحی می گردد.

 در محیط های مدرن می‌ توانید به‌ طور خاص و متفاوت عکاسی و فیلم‌ برداری نمائید.

 در دکوراسیون های مدرن از تجهیزات تازه، مدرن و شیک استفاده می گردد، رنگ‌ها خنثی بوده و فضا، دارای نور ملایمی است.

 بعضی اوقات ترکیب سبک مدرن و قدیمی می‌ تواند محیطی خارق‌العاده را خلق نماید؛ به‌ طور مثال استفاده از محیط زیر شیروانی و به کار گرفتن عناصر چوب، بتن، آجر و فلز می‌ تواند تلفیقی از سنتی و مدرنیته را خلق نماید.

 سبک مینیمالیسم

 به وجود آوردن محدودیت در طراحی دکور اتاق عکاسی و به حداقل رساندن اشیا سبک مینیمالیسم را ایجاد می کند. افزون بر این، سایه‌ های تک‌ رنگ و ساده هم در این سبک خیلی مشاهده می‌شود.

سبک امپراطوری

 طراحی دکور سبک کاخ و اتاق نشیمن سلطنتی در استودیو عکاسی محیط لوکس و لاکچری را جهت عکاسی و فیلم‌ برداری مهیا می نماید.

 سبک اسکاندیناوی

 سبکی و سایه‌ های پاستلی روشن از خصوصیات بارز سبک اسکاندیناوی می باشد. به کار گرفتن لوازم ساده و ابتدایی مانند پتو، بالش‌ های تزئینی، فرش‌ های نرم و هیمنطور تعداد بسیاری گیاه زنده از بقیه تجهیزات این سبک می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *