نکته های مهم در طراحی رستوران
بسیاری از کسانی که برای اولین بارشان است که کسب وکارهایی همچون رستوران را راه اندازی می کنند ، دچار اشتباهی شایع می شوند که آن کمک گرفتن از افرادی اماتور می باشد و یا خودشان به عنوان یک فرد بی تجربه در این زمینه دست بکار می شوند .
در صورتی که خودتان نظری که بتوان در بلند مدت بتوان به آن پرداخت را ندارید ، پس بهتر است که از کارشناسانی ماهر و اثبات شده و باتجربه استفاده نمایید . به ویزه در زمانی که بودجه ی کمتری را در نظر گرفته اید . چرا که نظر و راهنمایی های کارشناسان اثبات شده و کاملا تضمین شده می باشد .
شخصی که کارشناس و متخصص طراحی رستوران می باشد می تواند برنامه ریزی خوبی برای سرمایه گذاری داشته باشد . و شما می توانید برای این کار از طراحی متخصصین با تجربه استفاده نمایید .
گروه صنعتی پایا دکوریشن با خدمات متنوع زیادی با شما همراه خواهد بود:
طراحی دکوراسیون مطب دندانپزشکی
دکور مغازه پوشاک زنانه
نکات اساسی در طراحی رستوران
طراحی بیرونی رستوران ها
در صورتی که به اندازه ی کافی ، فضایی باز و مطلوب برای ایجاد محیط غذاخوری دارید ، بسیار خوش شانس هستید . و می توانید در این شرایط با طراحی پاسیو به رستوران خود جلوه ای خاص بدهید . در صورت قرار دادن میز و صندلی در بیرون رستوران ، باید طراحی رستوران به صورت قوی انجام شود .
می توانید از گیاهان و چراغ های کوچک برای محیط بیرو استفاده کنید . در صورتی دید فضای بار و محیط بیرونی خوب نیست یا مثلا به محیطی مانند پارکینگ دید دارد ، می توانید از دیوارهای شبکه ای با گیاهان بالارونده در آن محیط استفاده کنید . برای آسایش و راحتی مشتریان در ماه های گرم و روزهای آفتابیلازم است که از سایبان یا چتر استفاده کنید .
طراحی مجدد رستوران
اگر قصد دارید فضای رستوران را با طراحی مجدد کمی افزایش دهید اما نه با هزینه ی زیاد ، نکاتی وجود داردکه باید رعایت کنید . در این کار نیاز به برنامه ریزی ها و تنظیمات مجدد نمی باشد .
تنها با تغییر رنگ دیوارها و یا تعویض کاغذ دیواری ، اضافه کردن چند قفسه خاص و زیبا و یا تغییر بعضی از وسایل می تواند برای تغییر فضا کافی باشد . و یا می توانید دیوارهای سفید را نگه دارید و از بافت های خاصی که شما را در به کاربردن رنگ مختلف آزاد می سازد ، استفاده کنید .
انتخاب کانسپت مناسب در طراحی رستوران
آنچه که مهم است کانسپت رستوران شما می باشد . چراکه این کاسپت رستوران می باشد که از دیگر رستوران ها شما را جدا می سازد . اگر بتوانید بین خلاقیتی منحصر بفرد با اصول یک رستوران استاندارد تعادل ایجاد کنید ، در ایجاد یک رستوران خوب با مشتری های فراوان موفق خواهید شد .
به عنوان گزینه ی اول در انتخاب کانسپت رستورانتان ، از غذاهای مورد علاقه ی خود شروع کنید و از آن ها ایده بگیرید . و بنابراین نوع غذایی که قرار است ارائه دهید مشخص می شود . و مثلا رستورانی که غذاهای دریایی طبخ می کند ، می تواند فضای رستوران را با جانوران دریایی و ماهی ها طراحی کند .
گروه صنعتی پایا دکوراسیون در ارائه خدمات بسیار زیادی با شما همراهی خواد کرد: